luni, 26 ianuarie 2009

Tort cu crema de vanilie si caramel





Sectionat

O portie

Pentru a face acest tort aveti nevoie de:

Blat:
1 foi piscot pt prajituri ( poate fi folosit si pt torturi)

Creme:
1 punga crema vanilie Dr. Oetker
1 punga crema caramel Dr. Oetker
2 pungi frisca Dr. Oetker

Ornare:
Coloranti alimentari
Ciocolata amaruie pentru ornamente.

Mod de preparare:


Se insiropeaza prima foaie, se acopera cu una din cele doua creme, apoi se pune cea de-a doua foaie, se insiropeaza si apoi se acopera cu cea de-a doua crema si tot asa pana se termina foile. Ultima foaie se acopera cu frisca alba si apoi se trece la ornat.

2 comentarii:

Ala Oancea spunea...

Tare bine arata tortul asta ;) Daca pui si reteta iti dau la schimb un premiu ! Bine ... ti-l dau oricum, ca il meriti :) Treci pe la mine sa-l ridici ! Pa !

Steffy spunea...

Gata iubita, am pus si reteta.